\
Margôt van Stee
Arbeidspsycholoog/ Mindfulnesstrainer
/

Zelfcompassie

De zelfcompassietraining zoals ik die aanbied is ontwikkeld door Kristin Neff en Christopher Germer onder de naam Mindful Self-Compassion (MSC). Deze training is geschikt voor iedereen die last heeft van een sterke interne criticus of kampt met hinderlijke emoties, gedachten en gewoontepatronen.

Je leert om jezelf op een andere manier te bejegenen wanneer het tegen zit en om je eigen beste vriend(in) te worden in plaats van je strengste criticus.

De training bestaat uit acht bijeenkomsten van 2,5 uur plus een stilteochtend. Tussen de bijeenkomsten door oefen je aan de hand van geleide meditaties.

Ik ben opgeleid door Christopher Germer en Kristin Neff en heb hen ook een aantal maal geassisteerd tijdens MSC intensives. Daarnaast ben ik opgeleid in het programma Mindfulness-Based Compassionate Living, ontwikkeld door Frits Koster en Erik van den Brink.

 

Actueel

Mindful Zelfcompassietraining

In 2025 zal ik weer een mindful zelfcompassietraining geven. Data volgen.

 

Stilteochtend Zelfcompassie

Eén à twee keer per jaar kun je deelnemen aan een stilteochtend  Zelfcompassie. Deze ochtenden zijn bedoeld voor iedereen die ooit een zelfcompassietraining heeft gevolgd en graag het geleerde wil opfrissen, maar staan ook open voor mensen die graag willen kennismaken met zelfcompassie.

Tijd 10 tot 13.00 uur

Locatie Zen Centrum Amsterdam (op 10 minuten loopafstand van Amsterdam CS)

Kosten 40 euro (excl. 21% btw)

Aanmelding en informatie mail naar info@margotvanstee.nl of bel 06 46 346 732