\
Margôt van Stee
Arbeidspsycholoog/ Mindfulnesstrainer
/

Mindfulness; training, coaching, retraites, opleiding en supervisie

Training

In een mindfulnesstraining leer je om met je aandacht daar te zijn waar je op dat moment bent. Dat betekent bijvoorbeeld met aandacht eten in  plaats van eindeloos gebeurtenissen herkauwen of op de zaken vooruit lopen. Hierdoor sta je kalmer en positiever in het leven. Ook herken je sneller gedachten, gevoelens en impulsen, waardoor je ingesleten patronen zoals piekeren gemakkelijker kunt loslaten.

Een training bestaat uit acht bijeenkomsten van 2,5 uur plus een hele dag. Tussen de bijeenkomsten door oefen je aan de hand van geleide meditaties.

Voor mensen die graag een vervolg willen geven aan de mindfulnesstraining bestaan er verschillende mogelijkheden, zoals de compassietraining, de training ACT; leven vanuit je kernwaarden en individuele coaching op basis van mindfulness en zelfcompassie.

Coaching

Heb je een training gevolgd in mindfulness, zelfcompassie en/of ACT, dan kun je daar een individueel vervolg aan geven in de vorm van coaching. Neem contatc met me op als je hier interesse in hebt, dan geven we hier in gezamenlijk overleg vorm aan.

Retraites

Zo nu en dan begeleid ik mindfulness- en zelfcompassieretraites van één à twee dagen. Houd mijn website in de gaten voor nieuwe data en/of meld je aan voor mijn nieuwsbrief.

Opleiding

Ik geef les aan de opleiding tot mindfulnesstrainer van De Mindfulness Academie.

Supervisie

Ik ben beschikbaar voor supervisie aan zowel studenten van de vervolgopleiding tot mindfulnesstrainer van De Mindfulness Academie als aan afgestudeerde mindfulnesstrainers (al dan niet i.h.k.v. herregistratie bij de VMBN).

Schatplichtig

In de loop der jaren heb ik opleidingen, workshops en retraites gevolgd bij onder andere Ruth Baer, Stephen Batchelor, Tara Brach, Rob Brandsma, Susan Gillis Chapman, Christopher Germer, Joke Hellemans, John Kabat-Zinn, Frits Koster, Florance Meleo-Meyer, Kristin Neff, Ronald Siegel en Mark Williams.

Agenda

Mindfulnesstraining

Vanaf 26 februari kun je weer een mindfulnesstraining bij me volgen. Het betreft een online editie, dus ook als je wat verder weg woont of het fijn vindt om ‘m vanuit huis te doen, kun je hieraan deelnemen. Hier vind je meer informatie en een aanmeldformulier: https://demindfulnessacademie.nl/kalender/mindfulness-training-online-start-26-februari/

Dompelbad mindfulness en zelfcompassie

Op zaterdag 2 maart organiseer ik een mini-retraitedag mindfulness en zelfcompassie. Er zal een grote variatie zijn in oefeningen in verschillende houdingen (liggen, zitten, lopen en bewegen). Locatie: Studio da Vasco in de Baarsjes in Amsterdam West. Tijd: 10.30 tot 15.30 uur. Kosten: 40 euro. Drankjes en versnaperingen zijn inbegrepen, graag zelf wat meebrengen voor de lunch. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@margotvanstee.nl, dan ontvang je meer informatie en een factuur.