\
Margôt van Stee
Arbeidspsycholoog/ Mindfulnesstrainer
/

Zelfcompassie

De compassietraining zoals ik die aanbied is ontwikkeld door Kristin Neff en Christopher Germer onder de naam Mindful Self-Compassion (MSC). Deze training is geschikt voor iedereen die last heeft van een interne criticus of kampt met hinderlijke emoties, gedachten en gewoontepatronen.

De training bestaat uit acht bijeenkomsten van 2,5 uur plus een stiltedag. Tussen de bijeenkomsten door oefen je aan de hand van geleide meditaties.

Ik ben opgeleid door Christopher Germer en Kristin Neff en heb hen ook een aantal maal geassisteerd tijdens MSC intensives. Daarnaast ben ik opgeleid in het programma Mindfulness-Based Compassionate Living, ontwikkeld door Frits Koster en Erik van den Brink.

 

Agenda

Op vrijdag 21 juli a.s. organiseer ik een mini-retraite mindfulness en zelfcompassie in het Amstelpark met Marije van Yperen. Deze dag staat open voor iedereen die een mindfulnesstraining en/of een compassietraining heeft gedaan (MSC of MBCL).

Datum en tijd: 21 juli 2023 van 10.30 tot 16.30 uur

Locatie: De Meditatietuin in het Amstelpark in Amsterdam Zuid

Kosten: 40 euro (dat is incl. thee en versnaperingen en excl. lunch)

Opgeven: stuur een mailtje met je gegevens (naam, adres, telefoonnummer, waar en bij wie je welke training hebt gevolgd) naar info@margotvanstee.nl dan ontvang je nadere informatie en een factuur.

 

Na de zomer, vanaf 6 september, geef ik weer een zelfcompassietraining.

Data: 6, 13, 20 en 27 september en 4, 11, 18 en 25 oktober van 10 tot 12.30 uur en op zaterdag 7 oktober van 10.30 tot 15.30 uur.

Locatie: Studio da Vasco in Amsterdam West.

Kosten: 550 euro (dat is inclusief het Werkboek Mindful Zelfcompassie van Kristin Neff en Christopher Germer en audio-bestanden)

Opgeven kan via de website van De Mindfulness Academie of door mij een mailtje te sturen.