\
Margôt van Stee
Arbeidspsycholoog/ Mindfulnesstrainer
/

Mindfulness; training, coaching, opleiding en supervisie

Training

In een mindfulnesstraining leer je om met je aandacht daar te zijn waar je op dat moment bent. Dat betekent bijvoorbeeld met aandacht eten inĀ  plaats van eindeloos gebeurtenissen herkauwen of op de zaken vooruit lopen. Hierdoor sta je kalmer en positiever in het leven. Ook herken je sneller gedachten, gevoelens en impulsen, waardoor je ingesleten patronen zoals piekeren gemakkelijker kunt loslaten.

Een training bestaat uit acht bijeenkomsten van 2,5 uur plus een hele dag. Tussen de bijeenkomsten door oefen je aan de hand van geleide meditaties.

Voor mensen die graag een vervolg willen geven aan de mindfulnesstraining bestaan er verschillende mogelijkheden, zoals de compassietraining, de training leven vanuit je kernwaarden en individuele coaching op basis van mindfulness en zelfcompassie.

Opleiding

Ik geef les aan de opleiding tot mindfulnesstrainer en supervisie aan studenten van de vervolgopleiding van De Mindfulness Academie.

Schatplichtig

In de loop der jaren heb ik opleidingen, workshops en retraites gevolgd bij onder andere Stephen Batchelor, Tara Brach, Rob Brandsma, Susan Gillis Chapman, Christopher Germer, Joke Hellemans, John Kabat-Zinn, Frits Koster, Florance Meleo-Meyer, Kristin Neff, Ronald Siegel en Mark Williams.

Agenda

Op vrijdag 21 juli a.s. organiseer ik een mini-retraite mindfulness en zelfcompassie in het Amstelpark met Marije van Yperen. Deze dag staat open voor iedereen die een mindfulnesstraining en/of een compassietraining heeft gedaan (MSC of MBCL).

Datum en tijd: 21 juli 2023 van 10.30 tot 16.30 uur

Locatie: De Meditatietuin in het Amstelpark in Amsterdam Zuid

Kosten: 40 euro (dat is incl. thee en versnaperingen en excl. lunch)

Opgeven: stuur een mailtje met je gegevens (naam, adres, telefoonnummer, waar en bij wie je welke training hebt gevolgd) naar info@margotvanstee.nl dan ontvang je nadere informatie en een factuur.