\
Margôt van Stee
Arbeidspsycholoog/ Mindfulnesstrainer
/

Mindfulness; training, coaching, opleiding en supervisie

Ik ben verbonden aan het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam als trainer, opleider en supervisor.

In een mindfulnesstraining leer je om met je aandacht daar te zijn waar je op dat moment bent. Dat betekent bijvoorbeeld met aandacht eten in  plaats van eindeloos gebeurtenissen herkauwen of op de zaken vooruit lopen. Hierdoor sta je kalmer en positiever in het leven. Ook herken je sneller gedachten, gevoelens en impulsen, waardoor je ingesleten patronen zoals piekeren gemakkelijker kunt loslaten.

Een training bestaat uit acht bijeenkomsten van 2,5 uur plus een hele dag. Tussen de bijeenkomsten door oefen je aan de hand van geleide meditaties.

Voor mensen die graag een vervolg willen geven aan de mindfulnesstraining bestaan er verschillende mogelijkheden, zoals de compassietraining, de training leven vanuit je kernwaarden en individuele coaching op basis van mindfulness en zelfcompassie.

Tevens geef ik les aan de opleiding tot mindfulnesstrainer en supervisie aan studenten van de vervolgopleiding.

In de loop der jaren heb ik opleidingen, workshops en retraites gevolgd bij onder andere Stephen Batchelor, Tara Brach, Rob Brandsma, Susan Gillis Chapman, Christopher Germer, Joke Hellemans, John Kabat-Zinn, Frits Koster, Florance Meleo-Meyer, Kristin Neff, Ronald Siegel en Mark Williams.

Hier vind je meer informatie inclusief startdata van de mindfulnesstrainingen die ik  aanbied en hier van de opleiding.