\
Margôt van Stee
Arbeidspsycholoog/ Mindfulnesstrainer
/

Arbeidspsychologie

Werken kan fijn en vervullend zijn. Tenminste, als je doet wat bij je past, als je wordt uitgedaagd, maar niet wordt overvraagd, als je je gewaardeerd voelt en als je het gevoel hebt dat wat je doet zinvol en nuttig is. Werk kan echter ook energievretend en uitputtend zijn.

Hoe kun je ervoor zorgen dat je met ontspanning, plezier en voldoening werkt? Daarvoor is het nodig dat je weet wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.  Soms is het nodig dat je jezelf ontwikkelt in persoonlijke en professionele zin. Of dat je je werk wat meer naar je hand zet. En soms kan het nodig zijn om het roer helemaal om te gooien.

Je kunt mij benaderen met loopbaanvragen, persoonlijke ontwikkelingsvragen, samenwerkingsproblemen, vragen met betrekking tot het combineren van werk en privé, spanningsklachten of zingevingsvragen. Ook bied ik mindfulness-based psychologische begeleiding aan en begeleid ik bij re-integratie na een periode van uitval.

Ik maak onder andere gebruik van de methode RET/cognitieve gedragstherapie, mindfulness/zelfcompassie, EMDR, een oplossingsgerichte benadering, ACT (Acceptance and Commitment Therapy) en andere methoden en inzichten uit de positieve psychologie.

Ieder traject begint met een intakegesprek. In dat gesprek stellen we in gezamenlijk overleg vast wat het doel van de begeleiding is en hoe we dat gaan bereiken. Tarieven zijn op aanvraag verkrijgbaar. De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden de gesprekken met een arbeid- en organisatiepsycholoog NIP niet.