\
Margôt van Stee
Arbeidspsycholoog/ Mindfulnesstrainer
/

Op maandagavond 13 januari ben ik samen met Femke Kok weer een training ‘Leven vanuit je kernwaarden’ gestart. Het betreft een vervolg op de mindfulnesstraining van vier bijeenkomsten, gebaseerd op ACT (Acceptance and Commitment Therapy), afkomstig uit de Positieve Psychologie.

Houd je last van stress, angst of somberheid? En heeft de mindfulnesstraining je bij deze klachten geholpen? Dan is deze training, die een vervolg vormt op de basistraining, misschien wat voor jou.

In deze training verdiep je je psychische vaardigheden om doeltreffender om te gaan met beperkingen buiten je zelf en met hardnekkige zelfondermijnende gedachtenpatronen en negatieve gevoelens. Daarnaast ga je op zoek naar je belangrijkste waarden door je te bezinnen op wat het leven voor jou werkelijk de moeite waard maakt. Hierdoor ben je beter in staat om je leven op een zinvolle manier vorm te geven. We zullen werken met praktische oefeningen die je aanzetten tot daadwerkelijke gedragsverandering, zowel tijdens de bijeenkomsten als thuis.

Wanneer er weer een nieuwe training is gepland kun je je hieropgeven.