\
Margôt van Stee
Arbeidspsycholoog/ Mindfulnesstrainer
/

Vanaf maandagavond 20 mei aanstaande bied ik samen met mijn collega Femke Kok de training Leven vanuit je kernwaarden aan. Het betreft een vervolg op de mindfulnesstraining van vier bijeenkomsten, gebaseerd op ACT (Acceptance and Commitment Therapy).

Wil je je graag bezinnen op wat het leven voor jou de moeite waard maakt en wil je dat graag nog actiever vorm geven? Dan is deze training misschien wel wat voor jou. Je steekt bijvoorbeeld zoveel energie in je werk dat je privé-leven er bij in schiet, je hebt geen plezier meer in je werk of je zou eigenlijk iets willen oppakken naast je werk dat je meer ontspanning en voldoening geeft dan series kijken. Het kan zijn dat je niet goed weet wát je dan meer voldoening zou kunnen geven. Dat irreële angsten je in de weg staan om meer naar je waarden te leven. Of je hebt het idee dat het je aan de vereiste discipline ontbreekt om ingesleten gewoonten en patronen te veranderen. Misschien ben je ook wel bang voor wat verandering teweeg zou kunnen brengen.

Deze training bouwt voort op wat je in de mindfulnesstraining hebt geleerd. Je verdiept je psychische vaardigheden om doeltreffender om te gaan met beperkingen buiten je zelf en met pijnlijke gedachten en gevoelens. Daarnaast ga je op zoek naar je belangrijkste waarden, zodat je de onbenutte ruimte om invloed uit te oefenen op je leven wat beter kunt gaan gebruiken. We zullen werken met praktische oefeningen, zowel tijdens de bijeenkomsten als thuis. Opgeven kan hier.