\
Margôt van Stee
Arbeidspsycholoog/ Mindfulnesstrainer
/

Met enige regelmaat geef ik de training ‘Leven vanuit je kernwaarden’ . Het betreft een vervolg op de mindfulnesstraining van vier bijeenkomsten, gebaseerd op Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Deze training is grotendeels ontwikkeld door Femke Kok, psychotherapeut en docent, met wie ik ‘m de eerste jaren ook heb gegeven.

Ben je niet tevreden met je leven, ervaar je weinig voldoening of houd je last van stress, angst of somberheid? Dan is deze training misschien wat voor jou.

In deze training verdiep je je psychische vaardigheden om doeltreffender om te gaan met beperkingen buiten je zelf en met hardnekkige zelfondermijnende gedachtenpatronen en negatieve gevoelens.

Daarnaast ga je op zoek naar je belangrijkste waarden door je te bezinnen op wat het leven voor jou werkelijk de moeite waard maakt. Hierdoor ben je beter in staat om je leven op een zinvolle manier vorm te geven.

We zullen werken met praktische oefeningen die je aanzetten tot daadwerkelijke gedragsverandering, zowel tijdens de bijeenkomsten als thuis.

Hier vind je meer informatie, startdata en een aanmeldingsformulier.